Hosting & Support

Nazorg voor ons, zodat jij lekker met je werk bezig kunt zijn

Hosting

Het project is afgerond, en nu? Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk online! Wij kunnen de hosting voor je regelen, zodat jij deze zorgen niet hoeft te dragen. Waarom wij dit voor je willen regelen?

 • Directe toegang, geen tussenpersonen
 • Kennis van het systeem
 • Jij kunt zorgeloos bezig zijn met jouw specialiteit

 • Wat regelen wij wanneer je de hosting door ons laat regelen?

  Wij zorgen ervoor dat je product zo goed als altijd online staat en dat er maandelijks een back-up gemaakt wordt. Samen met jouw unieke domeinnaam zorgen wij ook voor het emailverkeer. Updates zullen wij eveneens maandelijks uitvoeren, zodat jouw website of webshop altijd vlekkeloos werkt.

  Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  Neem contact op

  VH Webvision Hosting
  VH Webvision Support

  Support

  De website draait en je hebt goed opgelet tijdens onze training, maar toch heb je hulp nodig. Geen probleem! Wij bieden waar nodig support. Denk hierbij aan vragen beantwoorden over het beheer, maar ook grotere aanpassingen aan de website verrichten.

  Hebben wij jouw huidige website niet ontwikkeld, maar heb je toch hulp nodig? Laat het ons weten en wij kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

  Neem contact op

  SSL Certificaat

  Je website of webshop voorzien van een extra beveiliging is sinds 2017 nog belangrijker geworden. Google kijkt bij iedere website of er een SSL certificaat geïnstalleerd is. Dit certificaat is te herkennen aan de HTTPS verbinding. Websites en webshops die dit niet hebben worden door Google gemarkeerd als onveilig, ook al zijn ze dat soms niet.

  Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat de verbinding, tussen de server waar de website op draait en jouw browser, beveiligd is. Dit geeft de bezoekers een veiliger gevoel.

  VH Webvision SSL Certificaat
  ©2017 | The VH Group logo | &