Recensies

Wat zeggen klanten over ons? 100% klanttevredenheid!Hart van Oranje

"VH Webvision heeft de website van het nieuwe Goudse festival Hart van Oranje mogelijk gemaakt. We zijn erg blij met het eindresultaat en met de uitgebreide service van het team. Zij denken met je mee en helpen je om de website helemaal naar eigen smaak in te richten.

Wij raden VH Webvision zeker aan!"

Bekijk dit project live


FT Collection

"Onze website was sterk verouderd maar we zagen een beetje op tegen het ontwikkelen van een nieuwe. Toen op een dag 2 enthousiaste jongens bij ons binnenstapten die vonden dat zij een eigentijdse, frisse website konden maken die voldoet aan de eisen van de tijd aarzelden we niet. Ze maakten een opzet waar wij ons in konden vinden; en met wat overleg en aanpassingen van onze kant is er een website uitgerold waar we heel veel complimenten over krijgen. Super gedaan dus jongens!

Heel fijn ook dat jullie direct reageren wanneer we een vraag hebben of een aanpassing door willen voeren. Succes met jullie bedrijf!"
Zoetermeerse Kanovereniging De Sprinters

"Als kanovereniging hebben wij gezocht naar een website bouwer om onze bestaande website te vernieuwen. De daartoe gedreven leden hebben contact gezocht met VH Webvision. Na een gedegen uitleg over de wensen van de vereniging heeft VH Webvision een proefsite gebouwd. Deze is daarna door de leden en het bestuur beoordeeld. De gemaakte opmerkingen werden vlot en op een plezierige wijze behandeld. Na lancering hebben wij dan ook veel positieve reacties op de vernieuwde site zkvdesprinters.nl mogen ontvangen."

Bekijk dit project live


An & Nan

"Mijn website is gemaakt door VH Webvision. Ik heb het maken van deze website gewonnen bij een deel en like actie van VH Webvision en was blij verrast. Ik vind de manier van benaderen van de jongens erg prettig. Je staat als bedrijf echt centraal. Er wordt rekening gehouden met al je wensen en aanpassingen zijn snel gemaakt als je iets doorgeeft. Ik raad ieder bedrijf aan eens in gesprek te gaan met VH Webvision."
Cactus van der Meer

"De jongens van VH Webvision zijn erg gedreven en hebben hart voor hun zaak. Ik heb onze samenwerking als zeer prettig ervaren. Er wordt zeer snel gereageerd op vragen en ze gingen direct aan de slag als ik problemen had.

Wil je graag een nieuwe website laten bouwen, of zou je ondersteuning willen bij het bouwen van je eigen website? Dan raad ik VH Webvision ten zeerste aan!"

Bekijk dit project live
Bekijk meer recensies op Facebook

©2017 | The VH Group logo | &