Gratis website check

Een gratis verslag over uw huidige website

Gratis je huidige website laten controleren

Heb je nu al enkele jaren dezelfde website, en ben je benieuwd wat er geoptimaliseerd kan/moet worden? Vraag bij ons de gratis website check aan! Wij controleren de website op alle toestellen (Desktop, tablet & telefoon) en komen met een verslag waarin alle verbeterpunten en/of aanpassingen staan.

Analyse, Feedback, Optimalisatie

Zodra wij de aanvraag ontvangen hebben, beginnen wij met de desktop versie te controleren. Wij letten vooral op gebruiksvriendelijkheid (URL Structuur, dode links, SEO/zoekmachinevriendelijk). Grotere aanpassingen, zoals uitstralingen en inhoud, benoemen wij uiteraard ook.

Responsive design

Nadat wij de basis van de website hebben gecontroleerd, schakelen wij over naar een net zo belangrijk onderdeel; het responsive design van je website. Dit houdt in: de website gebruiksvriendelijk voor mobiele telefoons en tablets. Wist je bijvoorbeeld dat Google onlangs meer zoekopdrachten had via telefoons en tablets, dan via een desktop/laptop?! Het is dus heel belangrijk dat je website vloeiend werkt op alle devices.

SEO Check & Website Snelheid

Een trage website, niemand houdt ervan. Toch komt het heel vaak voor. Het zijn vaak kleine dingen (zoals verkeerde afbeeldingsformaten) die het probleem al veroorzaken. De website snelheid testen wij uitgebreid met verschillende tools en hiervan maken wij een rapportage, zodat je weet wat er verandert moet worden. De bezoeker moet echter de website ook kunnen vinden in de zoekmachines. De website moet dus zoekmachinevriendelijk zijn. Wij doorlopen de pagina's met een aantal tools en nemen dit op in het verslag.

Feedback verslag

Alle punten die wij tegenkomen werken wij uit tot een verslag wat wij aan je presenteren. In het verslag vermelden wij ook wat de kosten zijn, wanneer je de optimalisatie door ons laat verrichten. De volgende punten kan je in ieder geval in het verslag verwachten:

  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Zoekmachinevriendelijk/SEO Friendly
  • Responsive Design
  • Website Snelheid
  • URL Structuur
  • Design

Gratis Website Check Aanvragen
©2017 | The VH Group logo | &