Websites

Ons maatwerk, jouw online visitekaartje

Je website door VH Webvision laten maken?

Een eigen website, dat heeft ieder bedrijf tegenwoordig toch wel?! Het is uiteindelijk je online visitekaartje. Hoe zorg je er nou voor dat juist jouw website opvalt tussen alle andere websites? Vertel ons jouw idee en wij maken een website met een professionele uitstraling, die toch een persoonlijk tintje heeft.

WordPress CMS Systeem

Wij bouwen bijna al onze websites in het WordPress CMS Systeem. Waarom doen wij dit? Zodat jij als eigenaar van de website zelf gemakkelijk aanpassingen kan verrichten. Wanneer er vaak teksten of afbeeldingen gewijzigd moeten worden, is dit een groot voordeel. Zolang je een internetverbinding hebt, kun je waar dan ook de website beheren.

WordPress is open-source en wordt dagelijks door mensen over de hele wereld doorontwikkeld. Maandelijks kunnen er dan ook een aantal updates klaar staan die de website optimaliseren.

Vertel ons jouw idee

VH Webvision Wordpress
VH Webvision Hosting Support

Hosting & Support

Hosting & Domeinregistratie, twee termen die niet direct veel zeggen. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk je nieuwe website aan iedereen laten zien. Wij zorgen ervoor dat de website online komt te staan en draaien maandelijks back-ups en updates.

Om zelf je website bij te houden krijg je van ons een training en een handleiding mee. Het kan echter voorkomen dat je toch nog onze hulp wenst. Onze helpdesk biedt de oplossing. Van een korte vraag tot een grote aanpassing aan de website kun je bij ons terecht.

Meer over hosting & support

Gratis Website Check

Draait voor jouw bedrijf al een tijdje dezelfde website en ben je toe aan iets nieuws? Het is niet altijd nodig om direct een hele nieuwe website te ontwikkelen. Wanneer je een goede stabiele website hebt, kunnen wij deze verder optimaliseren.

Benieuwd of jouw huidige website toe is aan een optimalisatie? Laat ons een gratis website check uitvoeren en wij lichten alle verbeterpunten die de website kan gebruiken toe.

Vraag de gratis website check aan Meer informatie


VH Webvision Website Check
©2017 | The VH Group logo | &